Voor wie?

Heb jij de ambitie en capaciteiten om je leiderschapsrol te ontwikkelen?
Ben je nieuwsgierig naar andere mensen en andere waarheden? Ben je niet bang om ook jezelf uit te dagen? Dan past Ockham Academie bij jou!

De deelnemers aan onze programma’s zijn de leiders van de toekomst. Het deelnemen aan een programma van Ockham Academie is een reis: een ontdekkingstocht naar een andere kijk op je leven, je keuzes, jezelf. Als deelnemer ontmoet je uitdagende en excellente kennisdragers, doe je prikkelende ervaringen op en kom je samen op unieke en niet zo voor de hand liggende plekken.“We hebben Ellen gevraagd een leergang op maat te ontwikkelen ter inspiratie op en als input voor een update van onze strategische visie. Aan de hand van vooraf bepaalde thema’s heeft ze vier prachtige en afwisselende modules ontwikkeld waarbij we echt in gesprek gingen met onze gasten en we interessante werkbezoeken hebben afgelegd. Naast het vinden van inspirerende gasten is Ellen erin geslaagd voor elke module een passende locatie te vinden. Ook was er voldoende ruimte gehouden om gedurende de leergang bij te sturen op de inhoud. Kortom, we hebben een zeer inspirerende reis gemaakt!
Astrid Vrolijk-de Mooij, directeur-bestuurder Stadkamer” — Zwolle

Chella van der Post

Deelnemer Ockham Academie

Samen

De ontmoetingen met zoveel verschillende mensen zijn heel leerzaam, maar... het allermeeste leer je als deelnemer nog wel van elkaar. De besloten setting van het samenzijn tijdens de meerdaagse modules stimuleert je om in alle openheid je gedachten en ervaringen te delen, te ijken en te leren van andere opvattingen.
Als deelnemer aan het programma ben je geen consument, maar coproducent. Samen met de andere deelnemers ben je verantwoordelijk voor het welslagen van het programma en dat vereist een actieve en kritische houding. Geïnteresseerd achterover leunen is geen optie!

Rob Arts

Deelnemer Ockham Academie